2013. május 31., péntek

Last Day of Spring Summary

Untitled #124 by viktorii on Polyvore
Ez a tavasz utolsó napja és ez ismét kettős érzelmeket kelt bennem. Egyrészt ulti-multi szuper, hogy holnaptól már tulajdonképpen nyár van, másrészről viszont a jövőhét az utolsó és utána jönnek a vizsgák és még mindig nem tanultam semmit. Az idő is lehetne jobb... Mindegy a lényeg az, hogy gondoltam csinálok egy kis összegzéssel, plusz információ átöntéssel, plusz kis kérésekkel foglalkozó posztot.     Először is megnéztem a statisztikát (eddig nem foglalkoztam vele) és ebben a hónapban 2397 oldalmegjelenítés volt, ami tök jó! Persze nem érzem magam so popular-nak és ebből is 500 tuti én voltam. Na jó, azért nem. A lényeg, hogy örülök! Májusban ezen kívül, öt poszt volt, ami nem árulkodik túlzott aktivitásról részemről, de most már júniusban ez javulni fog! Persze nem a vizsgaidőszakban. Van két poszt, ami már nagyon be van tervezve. Az egyiket már említettem, a haul poszt. Az elején nem volt túl sok minden hozzá, de mostanra alig fognak beleférni egy bejegyzésbe! A másikat ma találtam ki, egy get ready with me / weekend's morning routine szerű dolog, kezdve a bőrápolási részig, a sminkelésen át egy outfit of the dayig. Bár már szinte eldöntöttem, hogy megcsinálom őket, örülnék pár kommentnek, hogy tudjam érdekel-e titeket! És ezzel szépen át is kanyarodhatunk a következő napirendi pontra.
Annyira imádom, amikor kommenteltek és írtok tumblr-ön és mostanában egyre többször csináljátok. Tényleg ez az, ami boldoggá tesz, az hogy visszajelzéseket kapok és kérdéseket tesztek fel stb.. ezért csinálom ezt az egészet! Szóval tartsátok meg ezt a jó szokásotokat, viszont szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne ERRE a tumblogomra írjátok a kérdéseket! Van egy, direkt erre a célra létrehozott kérdezős tumbli.  Több okból is jó, ha inkább oda kérdeztek. Az első az, hogy rendezetten, egy helyen lesznek a kérdések és a válaszok, ha esetleg vissza akarnánk nézni őket. Emellett, az elephantas-tic inkább személyes jellegű, hétköznapi blog, a saját szórakoztatásom céljából tartom fenn és ha lehet nem szeretném belekeverni a G&M-et. A kérdezős oldalt pedig az alábbi linken tudjátok elérni:
Az utolsó kis apróság így május utolsó éjszakájára. Ez pedig a Bloglovin nevezetű szupercsodálatos weboldal. A létezéséről eddig is tudtam, de sosem mélyedtem bele annyira, hogy megértsem a lényegét. Most viszont regisztráltam és teljesen függő lettem. Tehát annak, aki nem tudja mi ez: az alap koncepció az, hogy követheted a kedvenc bloggereidet és a főoldalon megjelennek az általuk írt új posztok. Szerintem nagyon hasznos, mert nem kell egyesével megnyitogatni minden egyes honlapot, hogy vajon van-e új poszt és ha igen, micsoda. A lényeg pedig, hogy mostantól engem is követhettek! :) Megtaláljátok a Social menüpontok alatti kék kis counterre , vagy IDE kattintva.

Köszönöm szépen mindegyikőtöknek ezt az újabb csodás hónapot, tartsátok meg ezt a berögzült reflexet, hogy mindennap felnéztek ide és kommentelgettek és írogattok nekem a  tumblrös kérdezősoldalra! :)

3 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon jóóóó ötlet a get ready with me-s poszt,nekem nagyon,de nagyon tetszik!!!!!! :-)

    VálaszTörlés
  2. szerintem is jó ötlet, de mindenképpen legyen benne sok fotó! :)

    VálaszTörlés
  3. Még egy "get-ready-with-me" bejegyzést sem láttam az általam látogatott blogok között, szóval szerintem szuper ötlet, nagyon kíváncsi vagyok rá :)!

    VálaszTörlés