2013. augusztus 14., szerda

Back To School Outfits

provogue
Megérkeztünk Augusztus középmezőnyébe, így lassan mindenki önkéntelenül is elkezd gondolkodni azon, hogy mindjárt szeptember és ezzel egy új iskolaév kezdődik. Lassan el kell kezdeni új tollakat és füzeteket venni, átnézni a ruhatárunk és felfrissíteni az őszi szezonra. Ehhez szeretnék egy kis inspirációs motivációlöketet küldeni nektek és persze magamnak is, mert egyelőre elég nagy a káosz a szekrényemben.

Untitled #126 by viktorii featuring a foldable backpack
Hétfő Ki is szeretné a hétfőket? Egy újabb hét kezdődik. Ha rossz az idő, az a baj, ha szép az idő, az a baj. Mert miért is süt a nap egy ilyen szörnyű napon? A hétfő az, amikor még szeretjük megtartani a hétvége kényelmeit, de azért mégis ki kell néznünk valahogy..
Untitled #123 by viktorii featuring navy opaque tights
Kedd Ilyenkor már talán van egy kis kedvünk csinosnak lenni, de nekem tavaly ez volt a leghosszabb napom. Ez kilenc órát jelentett mindenféle lyukas vagy alvásra szánt óra nélkül, úgyhogy mindenképp kényelmesen kellett felöltöznöm. Ki tudja, idén mi lesz?
Untitled #127 by viktorii featuring patagonia
Szerda A mérföldkő, amikor már a felén túl vagyunk, de még mindig nem látjuk a megnyugvást jelentő szárazföldet.
Untitled #124 by viktorii featuring steve madden
Csütörtök Ez a nap az, amikor már nem érdekel semmi, mert holnap úgyis péntek van és mindjárt túl vagy az egészen.
Untitled #125 by viktorii featuring stila lip glaze
Péntek Végre eljött az utolsó nap. Reggel azzal a gondolattal a fejedben kelsz, hogy most már ezt a kicsit fél kézen állva is kibírod.


Ezek után megpróbáltam szemezgetni kedvenc üzleteink kínálatából, alternatívát keresni egy-egy darabra és összeállításra. Ha kíváncsi vagy a végeredményre, menj
TOVÁBB

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése