2013. szeptember 13., péntek

WHOLE NEW LOOK

Valamelyik este beugrott, hogy ha valami menő blogom lenne, tuti én is csinálnék valami menő fejlécet, mint például a The Blonde Saladon van. El kezdtem gondolkodni, hogy mit lehetne kihozni a Glitter&Mintből. Hát mégis mi mást, mint lefotózni egy kis csillámot és mentát? Ezután már egyből következett, hogy a kezemben fogom majd őket és az lesz rajta. Szóval ezt így kiötöltem jó pár napja, csak sosem volt vagy megfelelő fény, vagy megfelelő mennyiségű szabadidőm. Most viszont itthon betegeskedtem pár napot és éreztem, hogy eljött az én időm. Még így is sikerült húzni egy kicsit, de ma végre hozzáláttam és abba sem hagytam, amíg el nem készült minden. A designhoz felhasznált képek mind sajátok!
Most nem fogom megígérni, hogy ezentúl gyakrabban jövök, stb... mert úgysem tudom betartani. Viszont egy pár újdonsággal szeretném majd felfrissíteni az eddigi dolgokat. Nem tudom, hogy ezt sikerül-e teljesíteni, meglátjuk. Azért igyekezni fogok! Továbbra is várok ötleteket akárhol. Kommentben, csetben, a tumblrös kérdezőben, emailben, szóval akárhol. Remélem mindenkinek elnyeri a tetszését ez a kis újítás, csókolom kacsóitok és szép hétvégét kívánok!

10 megjegyzés:

  1. Iszonyatosan, eszméletlenül, fantörpikusan jó ez a design! Egyszerű, nagyszerű és ötletes. Gratula :)!

    VálaszTörlés
  2. De mennyire jó már! :)) Minden elismerésem!

    VálaszTörlés
  3. Nekem nem is jelezte ezt a bejegyzést a bloglovin... mindegy, ide is leírom amit a chatbe, hogy imádom!!! :) Gondoltam ám, hogy a te kezeid vannak a fejlécen! Nagyon szuper! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha csinál furcsaságokat ez a bloglovin! :D köszönöm szépen :)

      Törlés
  4. Irtó jó ötlet, annyira illik a bloghoz (és gondolom Hozzád) ez a layi! *__* Én is már ezer meg egy éve próbálok megvalósítani egy sokkal személyesebb, lehetőleg rózsaszín fonendoszkópos kinézetet, de még nem jött össze. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. haha köszönöm! Szerintem is illik hozzám :D Neked meg sok szerencsét!

      Törlés
  5. Bombasztikus lett! és ott vagyunk a képen! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igeen! Imádom azt a képet :) és köszönöm!

      Törlés