2013. október 30., szerda

TagTime

Megkíméllek titeket és magamat is a jogosan elvárható magyarázkodástól, hogy miért is nem jelentkeztem ezer éve és inkább in medias res belevágok a Niki által YouTube-ról importált tag személyemre szabásába. 

Mit szeretsz a legjobban/legkevésbé az őszben?
Októberben van a szülinapom, ez nyilván elég magasan helyezkedik el a létrán. Amúgy imádom az időjárást, amikor épp nem szürke az ég és/vagy zuhog az eső. Szóval... hát azért van egy pár szép nap, ilyenkor a legkönnyebb öltözködni és a fáknak nagyon szép színük van. Aztán az iskolában szervezett programok közül a Halloween a kedvencem. Mármint nem részt veszek rajtuk, hanem mi (iskolai diák bizottság) csináljuk őket és ezt szeretem a legjobban szervezni. Ezeken kívül még itt van a szalagavató időszak is, ami még akkor is izgi volt, amikor nem érintett közvetlen, de most huhú! Legkevésbé? Back to school season. 

Mi a kedvenc őszi ruhadarabod?
Imádom a sálakat. Kockás ingek. Nagy kényelmes pulcsik és kapucnis kardigánok.

Kedvenc őszi sminktrend?
Ömm. Huh. Hát. Egyelőre örüljünk, hogy már nem izzad le rólunk minden, mint nyáron.

Kedvenc őszi étel/ital?
Niki említette, hogy még nem kóstolta a Pumpkin Spice Lattét a Starbucksban, innen üzenem mindenkinek, hogy mindenképp próbáljátok ki!! Tudom, hogy hype dolog meg minden, de tényleg nagyon nagyon fini. Étel? Nem tudom, még mindig gyászolom a fagyit és a cseresznyét. Lassan jön viszont a narancs-mandarin-pomelo-invázió yaay!

Melyik őszi sorozat premierjét várod/vártad a legjobban?
Downton Abbey és Mentalista. Ja igen és most kezdődött el a Marvel Agent's of S.H.I.E.L.D. című csodálatos új sorozata. Szavakkal kifejezhetetlen a lelkesedésem iránta. Már csak Doctor Who új rész és tökéletes boldogság lesz.

Van kedvenc őszi szokásod?
Mmm.. tanulás? De kinek nem?


2 megjegyzés: