2013. december 25., szerda

#ChristmasSpirit

Irulva és pirulva állok most elétek, kedveseim. Igazán csúnya dolog volt ennyi ideig elhanyagolni titeket, de megvolt rá az okom. A csúnya idő + folytonos betegeskedés + rengeteg tanulnivaló okozta stressz + social life bonyodalmak + alkotói válság ötös kombó miatt nem volt túl sok kedvem még a bloggal is törődni. Valamelyik nap végre elszántam magam, de megint elreklámosodott a chrome-om és egyszerűen nem nyitotta meg a bejegyzésszerkesztő felületet, úgyhogy dühös lettem és hagytam a fenébe. Ma viszont összeszedtem minden infófaktos szupererőmet és megreparáltam. Szóval itt vagyok ragyogok. Mostanában tök jó kedvem van, amit először a karácsonyi hangulatnak tulajdonítottam, de rájöttem, hogy igazából a szünet az oka. 

Szóval remélem mindenkinek nagyon nagyon jól telik a karácsony, hogy teleettétek magatokat halászlével, bejglivel, szaloncukorral és egyéb finomságokkal és hogy mindenkinek az lesz az újévi fogadalma, hogy megpróbálja ledolgozni az utolsó héten felszedett 30-40 kilót. Nekem mindenképp. Meg valami olyasmi, hogy csakazértis leérettségizem és leszek valaki az életben. #hellyeah

Erről jut eszembe: mostanában megint rákattantam a twitterre. Úgy igazán. Sokat próbálkoztam már régebben is, de sosem jöttem rá, hogy miért olyan jó dolog. Mostanáig. Szóval, ha ti is twitterbuzik vagytok, vagy csak érdekel titeket a létezésem, nyugodtan kövessetek: @viktoriaivan  . Instagramon pedig még mindig kitartóan buzgok. @victoriaivan. Ha követtek, ha nem, én is kíváncsi vagyok rátok, úgyhogy írjátok meg nekem a neveteket! A harmadik kedvenc függőségem a snapchat. Nem tudom ismeritek-e, a lényege hogy fotókat lehet küldözgetni egymásnak, lehet rá rajzolni, vagy írni is. A pláne pedig az benne, hogy beállíthatod hány másodpercig lássa a másik. Tehát nyugodt szívvel küldhetsz kompromittáló szelfiket a barátaidnak anélkül, hogy vissza tudnának élni vele. Kivéve ha nagyon gyors kezűek és tudnak screenshotot csinálni, de arról kapsz értesítést. Most beállítottam, hogy ne csak a barátaim tudjanak nekem küldeni, úgyhogy ha nektek is van, vagy most kedvet kaptatok, vegyetek fel ( victoriaivan ) és küldjetek nekem egy képet, amire ráírjátok, hogy glitter&mint (írni úgy tudtok, ha rányomtok egyszer az elkészült képre) és ha ezt megkapom, nagy valószínűséggel én is felveszlek titeket és mókázhatunk közösen yaaaay. Előre szólok, hogy először hülyeségnek tűnik és nem érted, hogy mire is jó ez, de ha elég barátod van rajta, rövid időn belül függő leszel. 

Még annyit szeretnék mondani, hooogy... nem is tudom. Nem tudom teljesen őszintén megígérni, hogy ezután majd többet fogok posztolni, de azért valamilyen szinten megpróbálok aktív maradni :) További csodás téli szünetet kívánok nektek :)

2 megjegyzés:

  1. kocdori-->instagramom, ha érdekelne téged is, én ezer éve követlek :3

    VálaszTörlés