2014. április 6., vasárnap

HOGYAN TANULJ AZ ÉRETTSÉGIRE?

nem tudom.

7 megjegyzés:

 1. Az utolsó pillanatban bepánikolok és elolvasom mind a négy Szárayt egy nap alatt nekem működött. Amilyen laza gyerek voltam, a töri szóbelire az utolsó éjszaka akartam átolvasni a tételeket, természetesen inkább Dirty Dancing 2-őt néztem helyette/mellette, aztán másnap pánikszerűen ismételtem mindent az utolsó 5-6 órában, mert szerencsére későn kerültem sorra.

  Amúgy az bőven elég, ha matekhoz tudod, mi merre van a függvénytáblában, magyarra pedig találj egy-két verset és regényt, amire rá tudod húzni, hogy ez szerelmes/fejlődésregény/háborús/stb. Törire meg az atlasz kell, és imádkozz, hogy nem csak egy képet adnak forrásnak az esszéhez.

  Amúgy meg: GAME OF THRONES!

  Sok sikert, úgyis menni fog! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. haha már megnéztem!

   igazából írásbeli szinten csak a töri miatt izgulok, mert nem bírom rávenni magam a tanulásra, a többi azért nem olyan vészes. magyarra nem is lehet nagyon készülni..

   köszönöm :)

   Törlés
 2. Határozd el magad, ülj le, szenvedj, sajnáld magad nagyon, a nap végén pedig érezd úgy, mintha nem tudnál semmit, majd a következő nap újra ez. Aztán ha szerencsés vagy, egyszer vége lesz. Sok sikert és soha ne hagyjon el a remény! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A határozdelmagad résszel vannak problémáim. Ülni ülök, szenvedni szenvedek, sajnálni nagyon sajnálom magam és tényleg úgy érzem, mintha nem tudnék semmit és ez valószínűleg azért van, mert tanulni nem tanulok :D

   Törlés
 3. Ülj le, nyisd ki a könyvet, vegyél elő színes filcet, bámuld a könyvet és firkálj. A színek segítenek.

  VálaszTörlés
 4. Én is ebben a helyzetben vagyok.... Nem tudom hogyan kezdjek bele meg hát kedvem sincs... :D

  VálaszTörlés