2013. július 3., szerda

Festival Inspiration

Mostanra már nálunk is elkezdődött a fesztivál szezon. Efott, Volt, Sound, Hegyalja, Sziget és még sokan mások. Sajnos én idén nem valószínű, hogy kijutok bárhova is, mert 12-én kezdek dolgozni a táborban, ahova 2007 óta táborozóként jártam. Négy turnus van és mivel most leszek először táboroztató, az első hét tulajdonképpen próbaidő és utána döntik el, hogy hány hétre maradjak. Az egész elég labilis, így nem igazán tudok tervezni. Ha végig maradok, akkor Szigetből még marad egy nap. Szerencsére pont akkor van Empire of the Sun, úgyhogy ha nem leszek hullafáradt és meg tudom beszélni valakivel és lesz jegy meg ilyesmi, akkor arra szívesen elmennék. Ha pedig előbb haza kell jönnöm, akkor majd a többi napot is fontolóra veszem, de inkább ne kelljen! Viszont tudom, hogy sokan közületek mennek és hogy oda felöltözni egy nagy challenge, úgyhogy itt egy kis inspiráció frissen, ropogósan, egyenesen a lookbookról

ps.: lecseréltem a fejlécet, mert valahogy mindig úgy éreztem, amikor csak ránéztem, hogy nem én vagyok. Úgyhogy egyelőre ezt sikerült összekreatívkodnom. Konkrétan másfél évig nem volt photoshoppom és most megint van, szóval próbálok a régi emlékekből építkezni. Remélem tetszik (:
Missguided Floral Ditsy Playsuit, Faux Leather Gilet, Rock N Rose Floral Crown, Vintage Leather Rucksack, Dr. Martens Burgundy Doc Martens, Missguided Floral Sunglasses
Szóval hogy is nézz ki egy fesztiválra? Tulajdonképpen ilyenkor minden őrült dolog megengedhető. Brutális, csillámos, iszonyú színes sminkek, akár arcfesték ( na nem pókemberesre gondolok! bár...) is. Az outfitedet is olyan bolondmód kombinálhatod, ahogy csak akarod, egyáltalán nem fogsz kitűnni a tömegből. Extravagáns ékszerek, napszemüvegek, fejdíszek, akármi. Azért van pár dolog, amire jó ha odafigyel az ember lánya.
Blue Tribal Print Ripped Denim Shorts, Skeleton Hand Top
Először is: a lényeg a kényelem! Persze a kis virágos miniruhák nagyon jól néznek ki, de gondolj bele, hogy mennyit fogsz táncolni, ugrálni, ezekhez sokkal kényelmesebb a sort. Mi van, ha nem látsz és valakinek a nyakába tudnál ülni? Csak gondold át jól a dolgot!
Duras Sweater With Striped Sleeves, Vintage Floral Blouse, Nowistyle Hat
Az időjárással is számolni kell. Általában nagy forróság van napközben, főleg ha a sok mozgástól is kimelegedsz. Este viszont lehűlhet az idő, úgyhogy a legjobb, ha rétegesen öltözködsz. Mindenképp nézd meg, hogy milyen időt jeleznek előre akkorra, amikor ott leszel. Készülj fel esőre is és arra, hogy az egész nagyon sáros lehet. A legjobb ha valamilyen bakancsot, gumicsizmát vagy olyan edzőcipőt veszel, amit nem sajnálsz.
Fontos a napvédelem! Mindenképp kend be magad naptejjel, legyen nálad napszemüveg és valami a fejedre, ha nagyon tűzne a nap. Szalmakalap, baseball sapka, kendő, akármi.
Fontos dolog még a táska-kérdés is. A legpraktikusabb ha egy kis hátizsákot vagy egy crossbody-t viszel. Még akkor is, ha sátorozni fogsz. Az értékeidet jobb, ha mindig magadnál tartod!
Hosszú hajúak, jobb ha mindig hordanak a csuklójukon egy hajgumit. Még akkor is, ha éppen úgy gondolod, hogy kiengedve jobban néz ki, egy idő után nagyon jól jöhet. 

Jó szórakozást, tomboljatok helyettem is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése