2013. augusztus 12., hétfő

Wake Me Up

rosaie-tea:

contemplating
Sziasztok Mandulavirágaim! Gyakorlatilag már egy hete itthon vagyok, úgyhogy tartozom egy bocsánatkéréssel, amiért eddig még nem jelentkeztem. Bocsánat! A helyzet az, hogy az agyam most leginkább egy tál káposztasalátához hasonlít, a kommunikációt legtöbbször hümmögéssel oldom meg, fokozom a rendetlenséget a szobámban és szenvedek. Abszolút nem tudok mit kezdeni magammal, úgyhogy azt hiszem inspirálásra most nem vagyok kimondottan alkalmas. Ettől a héttől fogva próbálom kicsit felébreszteni magam és kitalálni, miről is posztoljak. Ha bármi ötletetek van, nyugodtan írjátok! Mivel most mást nagyon nem tudok kitalálni, inkább pár instagram képet mutatok nektek. Yay!
Szóval azt hiszem első, de lehet hogy második hét végén idén is ellátogatott a táborba az Annimal Cannibals és adott egy koncertet. Iszonyatosan jó volt, annak ellenére is, hogy az év többi részében nem hallgatok AC-t. Haha. De azért jó volt kicsit kiadni a fáradtságot és tombolni. A második képen az egyik kedvenc csapattagomat, Cukit láthatjátok.
Második hét végén pont a lehető legrosszabb időpontban voltam beosztva trambulin ügyeletre, a busz indulása előtt, így el kellett lógnom, hogy tudjak búcsúzkodni. Egyébként a csodás fehér vansem mostanra csodás szürke vans lett. Őket meg nagyon szeretem és nagyon hiányoznak! 
A három hét alatt sikerült megtartanom a csokit csapatszínnek. Az első két hétben mindig másodikok lettünk! A harmadik meg nem számít haha. A második kép szintén trambulinügyeletben készült. Elég fura volt, hogy a legtöbb ember, akik az előző években a barátaim voltak, diákok maradtak én pedig táboroztató lettem. Nekik is az volt, de legalább tudtak szórakoztatni ügyeletekben, mert nekik nem volt beosztás.
Mi voltunk a japán félkarú rabló. ooóó yaay! Ezt most nem valószínű, hogy értitek, whatever. Mégegy második heti búcsúzkodás.
Harmadik heti kismókus társaim és a kajáltatások utáni rutinmeló.
Az első kép még a nagymamámnál készült vidéken. Annyira büszkén mutogatta a panelteraszon létrehozott kis fűszeres sarkát. Nekem pedig nagyon megtetszett. Hétvégén hozták az új mosógépünket és hát ez természetesen egy csomó pukkanós fóliával járt. A ti mosógépetek zenél, ha készen van a mosás? Nem? Gondoltam. A mienk igen! (#swag) 

Igyekszem minél hamarabb jelentkezni, valami értékelhetőbb bejegyzéssel. Addig is kitartás! :)

8 megjegyzés:

  1. Hehee.:D ez milyen tábor?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ÚÚÚ! Már tudom. Ha meg bocsátasz, meg néztem a facebookodat, és már tudom. Sulinkból az egyik srác is ott szokott lenni:)

      Törlés
    2. People Team a neve :) Ki az? Lehet, hogy ismerem.

      Törlés
    3. Ide írhatom a nevét?

      Törlés
    4. Persze, de ha gondolod emailben is is megírhatod. ( viktorria.ivan@gmail.com )

      Törlés
    5. Ide írom:) Szűcs Marcell.

      Törlés