2013. december 28., szombat

HOLIDAY SALES INSPIRATION

Eljött, amire még a karácsonynál is jobban vártunk: a karácsony utáni leértékelések. Ez talán egy kicsit erős volt, de senki nem tagadhatja, hogy mélyen belül már számolta vissza a napokat! Szóval itt tartunk. Idén a szüleim baromi kreatívak voltak és pénzt kaptam tőlük. Aminek nagyon örülök, de kicsit szomorú is vagyok, mert nálunk sosem volt ilyen, legalábbis karácsonykor nem és idén amúgy is elkezdett zavarni ez az egész hype, amivé az ünnep alakult. Hogy minden csak az anyagiasságról és a pénzről szól és már semmi köze ahhoz, amit ünneplünk és ennek csak a megkoronázása, amikor egy kis boríték van a fa alatt. Na mindegy, ezt a múltkor kifejtettem egy barátnőmnek, úgyhogy most nem szeretném újra leírni. A lényeg, hogy így viszont el tudok menni vásárolni és végre csinálhatok egy nagy ruhatárfrissítést. Nem akartam kívánságlista szerű posztot csinálni, mert fogalmam sincs, hogy mit akarok, csak majd megyek körbe a boltokban és ami megtetszik, az lesz. Így inkább egy kis LOOKBOOK-os inspirációs dolgot dobtam össze nektek, meg ha már itt tartunk, magamnak is. Enjoy!
Choies Sweater, Mk Barcelona   Grup Mk Embellished Parka, Chavin Silver Silhouette Star Pendant: Star Collection, Choies Ankle Boots With Patent Panel
Romwe Jumper, Oasap Loafer
Striped Pullover, Leather Skirt, Houndstooth Scarf, Embroider Jacket
Choies Ovoid Coat, Chicwish Check Scarf

4 megjegyzés:

  1. Én ma lejártam a lábam, de hogy egy dolgot sem kaptam, az biztos. Pedig amikor lenne pénze az embernek ruhákra költeni, akkor nincs semmi olyan, ami tetszene, de amikor meg be kell osztanom a pénzem, akkor konkrétan egy egész üzletet fel tudnék vásárolni.
    Nem jó ez így. :D
    #firstworldproblem

    Illetve dehogynem, a pénztárcám nagyon örült! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. haha hát én sem vettem túl sok mindent... de majd még próbálkozom :D

      Törlés
    2. Én is rajta vagyok :D
      És BÚÉK, így megkésve is. :)

      Törlés
    3. hajrá! Boldog 14et neked is :))

      Törlés