2013. február 16., szombat

Beauty Haul

Az utóbbi 2-3 hétben felgyűlt pár szépségápolási termék, amiket vásároltam, de még nem mutattam meg nektek. Most elég szép idő van ahhoz, hogy világos fotókat tudtam készíteni, plusz a tegnapi szerzemények voltak a hab a tortán. Egyébként lesz elkezdek majd egy új rovatot, havi kedvencekkel és valószínű a februárival lesz átfedés :)

Szem
Már nagyon régóta használom a Maybelline szempillaspiráljait és erről a legújabb Rocket Volum Express-ről már nagyon sok helyen hallottam. Így amikor kifogyott az előző, kigondoltam hogy ezt fogom megvenni. Az univerzum hozzá is segített, mert a Mülleres kuponfüzetben volt is rá vonatkozó kedvezmény ( így 1800 körül tudtam megvenni). Azonban otthon vettem észre, hogy fekete helyett Brown Marron árnyalatú. Először bosszankodtam és felajánlottam anyunak. Mivel neki nem kellett, kipróbáltam. Szerencsére elég fekete a szempillám, szóval egyáltalán nem tűnt barnának. Emellett iszonyatosan szép és hatalmas pillákat varázsol. Nagyon furcsa, mert ha valaki ránéz, el sem tudja képzelni. Duci és aprócska fésűi vannak és mégis!  Mindenkinek ajánlom :)
A múltkor hallottam, hogy a Deák téri Müllerben végkiárusítás van. Tegnap a KRESZ vizsga után pont arra mentünk haza, úgyhogy benéztünk két barátnőmmel. Először is alig találtuk meg a boltot, egy aprócska folyosón van és maga a bolt is nagyon pici. Tényleg nagyon sok termék le volt árazva: rengeteg essence termék, szinte minden parfüm és pár luxustermék is. A legtöbb polc Estée Lauder termékekkel volt tele, de már nagyon ki volt fosztva, a maradék összevissza tépett dobozokban, hiányzó alkatrészekkel és a választék sem volt túl nagy. Én mégis találtam valamit, ami nem más, mint a 06 Bronze árnyalatú ShadowStick. Nagyon tetszik a színe és könnyen kezelhető. Voltak még világosabb színek is, de vagy nyomottak voltak, vagy nem igazán tetszettek. Pontosan nem tudom, mennyi volt eredetileg, de így 1000 forintért jutottam hozzá.

Száj
Az utóbbi időben kitaláltam, hogy márpedig nekem rúzsokra szükségem van. Kétszer mentem el a Müllerbe, mindkét alkalommal vettem egyet. Nem akartam egyből drágával kezdeni, mi van ha nem fogom használni, vagy nem jön be, stb... Úgyhogy két miss sporty terméket választottam 058 Malaga (bal) és 009 Innocence árnyalatokban. Amint látjátok, hűen magamhoz, máris tönkretettem a pirosat.. Elfelejtettem visszatekerni, mielőtt ráraktam a kupakot... Tipikus. Persze ugyanúgy használható. Nos én az a fajta ember vagyok, aki még akkor is védi azokat a dolgokat, amikért pénzt kiadott, ha tényleg nagyon rosszak, de hogy ne vezessek félre senkit, most elmondom az őszinte véleményem. A pirossal nincs sok bajom, még az illata is finom. Tartós, viszont nagyon erősnek és élénknek tartom, úgyhogy vagy ecsettel, vagy ujjal nagyon halványan próbálom felvinni és úgy igazán szép :) A rózsaszínnek így magában nagyon tetszik a színe, de amikor felviszem nem oszlik el jól és túl világos és természetellenes színe lesz. Olyan 800 forint körül voltak. A harmadik kincsem pedig az oly régen áhított LUSH Bubblegum Lip Scrub. 2000 valahányért lehet kapni, de szerintem teljesen méltányos, ugyanis elég egy használathoz épphogy hozzáérinteni az ujjad, tehát nagyon sokáig ki fog tartani. Mint minden lush termék, ez is természetes összetételű. A radírozó funkció miatt az alapja sima cukor, így használat után le is lehet nyalogatni és az ajkaid pihe-puhák lesznek :)

Köröm
Az utóbbi időben figyeltem rá, hogy inkább drága lakkokat vegyek, mint gyenge minőségűeket, azonban az utolsó három körömlakkom nem annyira felel meg ennek a szabálynak. A baloldali egy AVON well being fantázianevű lakkja. Valentin napi ajándék volt anyukámtól. Egyébként persze az avon körömlakkokra nem éppen elmondható, hogy olcsóak lennének. Nagyon sokat nem tudok róla  nyilatkozni, mert még nem próbáltam ki. Rózsaszínes nude árnyalat és ami nem látszik a fotón: enyhe arany csillámpor fedezhető fel benne. A második lakk egy pasztellkék Moyra. Már nagyon sokat hallottam arról, hogy ezeknek a lakkoknak nagyon jó az ár-érték arányuk, de ennek ellenére sosem éreztem rá túl nagy késztetést, hogy kipróbáljam. Viszont egyik nap láttam Zoella egyik beauty haul videóját, amiben bemutatott két lakkot, az egyik egy ilyesmi világoskék, a másik pedig egy világoslila volt és nagyon megtetszett. Pont másnap mentünk anyuval az Ázsia Centerbe és kiszúrtam ezt az egyik polcon és csak a színe miatt eldöntöttem, hogy kipróbálom. A színe tényleg nagyon szép, maga a lakk könnyen felvihető és szépen eloszlik. A tartósságáról nem én vagyok a legjobb ember, aki nyilatkozhat, ugyanis folyton lekaparom a lakkokat :/ Ja és olyan 300 forint körül lehetett. A harmadikat tegnap vettem, a már említett Müller kiárusításon. 01 Chacalaca árnyalat az essence whoom boom! kollekciójából, ami ha emlékezetem nem csal, tavaly volt a boltok polcain. Egy nagyon szép sötét ibolya szín, most ez van a körmeimen. Leértékelve 290,- volt.

Hát mára ennyi lett volna :) Remélem velem ellentétben ti a szabadban töltöttétek ezt a szép, szombati napot. Szorítsatok, hogy így maradjon a jövőhéten is! További jó hétvégét xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése