2013. június 20., csütörtök

Big Summer Haul

Mi is lehetne jobb kezdése a nyári szünetnek, mint egy kis vásárlás. Vagy több. Vagy nem is olyan kicsi. A lényeg, hogy sikerült megint egy nagy adag lelkifurkát okoznom magamnak. De! Megérte. Az alapkoncepció az volt, hogy szükségem van egy maxiszoknyára és ezt nagyon logikusan le is tudtam vezetni. A hosszúnadrág túl meleg, a sortokat nem igazán az én alakomra találták ki (én legalábbis nem érzem kényelmesen magam bennük), rövid szoknyákkal és ruhákkal ugyanez a helyzet, mert kell alájuk harisnyát vagy legginget venni, tehát az sem túl kedvező hosszútávon. A hosszú szoknyáknak viszont kellemes a szellőzése és takarja azokat, amiket kell. Végül sikerült is találnom egyet plusz egy maxiruhát is és ezek mellett még sok minden mást is. 
Hát akkor kezdjük a kevésbé érdekesekkel. A múltkor egyik barátnőmnek kerestünk tokot az új telefonjára, úgyhogy a westend összes ilyen típusú boltját végigjártuk és én is vettem az iPodomra kettőt. Ehhez nagyon sok mindent nem tudok hozzáfűzni.
Valamelyik nap beszabadultunk anyuval az OPI nagykerbe és hát nem mondhatnám hogy üres kézzel távoztunk. Nem tudom mennyire látszik a képen, de végre vettem egy világoslila lakkot és imádom! Azóta folyton ez van rajtam. NL B91 - Rumple's Wiggin' árnyalat. A másik, amit még nekem vettünk az egy krém, amit tulajdonképpen testápolónak vagy kézkrémnek is jó, én utóbbiként használom. Málna és ibolya illatú, de nagyon sok másféle is kapható. Nagyon intenzív és nagyon finom illata van, ráadásul egyből, észlelhetően puhább lesz tőle a bekent felület. 
Ha láttátok a Summer Wishlistemet, tudjátok hogy nagyon szerettem volna egy szalmakalapot. Ezt a H&M-ben találtam és körülbelül 2000 forint volt, amit elég méltányosnak találok. A másik dolog egy Manhattan rúzs, amiről szintén beszéltem már nektek az előző haul posztban. Akkor a nude árnyalatot vettem meg, most pedig ezt a fuksziás rózsaszínt, ami egészen pontosan a 3-Like Me névre hallgat és szintén az új kollekció egyik darabja. Rájöttem, hogy nagyon hasonlít a színe a maxfactor ajakfilceméhez, így a kettőt együtt is tudom használni és sokkal tartósabb a végeredmény. Egyébként a már említett wishlistben szintén szerepelt a fehér vans és a világos lila opi, úgyhogy elég jól haladok :)

Képről sajnos nem jön át, milyen is a színe ennek a felsőnek igazából. Kicsit sötétebb és kevésbé neon. Zarában vettem, az ára körülbelül 2000 forint volt. Nagyon laza, szellős és kényelmes, tehát tökéletes ebben a forróságban.

Hát ez az a póló, amibe teljesen beleszerelmesedtem, amint megpillantottam a Pull&Bear honlapján és több száz üzletben néztem. Már teljesen lemondtam róla, mikor véletlenül ráakadtam a Vörösmarty téri boltban. Annyira boldog vagyok és alig várom, hogy alkalmam legyen felvenni. ( Ez annyit tesz, hogy már egy hete itthon punnyadok.) Egyébként közel 5000 forint volt.

A Zarában találtam rá erre a szoknyára, már mikor a barátnőimmel voltam, akkor is próbáltam, de csak később szántam rá magam. Két probléma van vele, az egyik az, hogy két oldalt nagyon hosszan van fölsliccelve, úgyhogy azt egy kicsit be kell varrni. A másik pedig az, hogy van benne egy alsó, miniszoknya, ami - tekintve, hogy magasságomból adódóan S-eset kellett venni - elég rövid. Még nem tudom, hogy mit fogok kezdeni vele, de majd csak kitalálom.

Ez a póló szintén zarás és a szoknyához vettem, mert ahhoz előnyös ha rövid. Egyébként máshoz nem is nagyon tudom felvenni, talán majd ha lemegy egy kicsi a hasamból.

Végül, de nem utolsósorban: a kedvenc dolog, amit valaha vettem. Ezt a maxiruhát a Stradivariusban találtam és szinte tökéletes. Ráadásul a mintája is nagyon szép. Bár a fotóról nem jön át rendesen, a sötétkék alapon fehér mellett világos narancssárga és rózsaszín minták vannak. Ennek szerencsére hosszabb az alsószoknyája, úgyhogy sokkal kényelmesebb.

6 megjegyzés:

  1. te jó szent élet, örök hála hogy írtad a Star Wars-os pólót! már vagy egy hónapja naponta frissítem a Pull&Bear honlapját, hogy kapható-e Budapesten, és már kezdtem teljesen lemondani róla :D JÁÁÁJJ :D <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ROHANJ! :DD A fehér, stormtroopereset is lehet kapni, de ez jobban tetszett :)s

      Törlés
    2. azóta meg is szereztem. IMÁDOM!:D

      Törlés
  2. Az a Star WArsos póló tényleg szuper, csak kár, hogy ennyi pénzt sajnálok kiadni érte :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem már túl régóta fájt egy ilyenre a fogam ahhoz, hogy sajnáljam :D

      Törlés